Відмінні перспективи: Йозера отримала винагороду DLG на оцінку „Відмінно“!

dlggg
Йозера символізує пристрасть - до наших тварин і до першокласних кормів для домашніх тварин. Це також означає: з нами Ви можете покладатися на 100% на цінність використовуваної сировини і на безперечні стандарти якості наших виробничих процесів і продуктів. Ставлю на це лапу!

І оскільки ми не просто говоримо, ми також це робимо, DLG TestService GmbH нагородила нас сертифікатом продукту «ВІДМІННО» для асортименту наших кормів для собак і котів!

Що це означає для Вас і Вашого чотириногого друга?

Спеціально для Вас це означає, що виробництво та корми мають особливу якість. Фахівці DLG TestService GmbH під час виробництва та для кожного перевіреного корму для домашніх тварин звертають увагу на спеціальні регулювання щодо якості, щоб гарантувати, що інгредієнти та кінцевий продукт у особливо високому ступені відповідають поточним вимогам до кормів для домашніх тварин. Сертифікат продукту DLG надає Вам, як клієнту, допомогу, щоб зорієнтуватися, надійність та необмежену прозорість відносно наших чудових видів кормів.
dlg

Ви можете розпізнати всі продукти, відзначені DLG «Відмінно» за цією позначкою на упаковці.
Ось огляд усіх типів кормів для собак, які отримали нагороду «Відмінно»:
dlg9

Хто взагалі такий DLG? DLG TestService GmbH є дочірньою компанією Німецького сільськогосподарського товариства та одним із провідних інститутів у сфері забезпечення якості та просування продуктів харчування, сировини, продуктів і процесів у харчовій промисловості та сільському господарстві, який існує вже понад 60 років. Корм для домашніх тварин тестується вже з 2011 року.

Критерії тестування для кормів для собак і котів

Кожен з перевірених кормів був підданий ретельним лабораторним тестам та контролю за декларацією відповідно до регулювання щодо якості DLG TestService GmbH.

 

Серед іншого, перевіряються та тестуються наступні області:

 

  • Оцінка всього виробничого підприємства
  • Контроль всієї сировини
  • Аналітичний контроль кінцевого продукту
  • Перевірка декларації та рекомендацій щодо згодовування

Все це перевіряється в незалежних тестах, що робить знак якості DLG нагородою за якість, яка перевищує законодавчі вимоги, і підтверджує гарантовану високу цінність. Звучить складно, але для Вас і вашого чотириногого друга це означає передусім одне:

З Йозера Ви щодня наповнюєте миску відбірною якістю – і до того вона також смачна!
dlg1dlg2

Що означає супер преміум якість у Йозера?

Ми отримали нагороду DLG «Відмінно» за низку наших кормів, оскільки весь наш процес, починаючи з окремих інгредієнтів до готового продукту, має стабільно високі стандарти якості. Вхідні інгредієнти перед переробкою перевіряються в нашій власній акредитованій лабораторії. В кінцевому підсумку, тільки та сировина, яка відповідає нашим високим стандартам якості, іде далі у виробництво.

 

Ця перевірка не закінчується після виробництва: кожен вироблений корм для собак ще раз перевіряється у власній лабораторії підприємства перед тим, як його виставити на продаж. Краще перестрахуватися, ніж потім шкодувати, правда? Таким чином ми гарантуємо стабільно високу якість. Ви і Ваш чотирилапий друг однаково виграєте від цього.
dlgg

dlggg

Тест для сухого корму – чи правильний корм я згодовую?

Звичайно, орієнтирами для Вас служать такі відзнаки якості, як наша DLG «Відмінно». З величезним вибором кормів для собак і котів, відстежувати може бути досить складно. Сертифікат тестування та відзнаки повинні надавати інформацію та допомагати зорієнтуватися. Однак сухий корм, який був добре перевірений, не слід розглядати як загальну рекомендацію.

Існує багато інших критеріїв при виборі правильного корму, як, наприклад:

  • Якого віку Ваша тварина? (рекомендації відповідно до віку: для молодих, дорослих та тварин похилого віку)
  • На скільки активна Ваша тварина? (корм зі скороченим або зі збільшеним вмістом енергії)
  • Чи є певні непереносимості? (корм для чутливих тварин або корм без зернових)
  • Чи є у Вашого чотирилапого друга певні преференції? (смачний корм для вибагливих тварин)
  • Чи існують певні вимоги до годівлі, пов’язані із захворюваннями? (дієтичний корм)
  • Скільки корму потрібно згодовувати? (рекомендації щодо годівлі для певного корму)

Ви, звичайно, несете відповідальність за корм, який даєте своєму власному собаці чи кішці. Тому необхідно критично оцінювати результати кожного тесту, а також розібратися з критеріями для тестування.dlg5

Як Ви можете розпізнати серйозні результати тестування?

Існує багато різних тестів якості – від відомих провайдерів, таких як Stiftung Warentest, до приватних тестів у власному блозі. Зрозуміло, що переможці тестувань кожного разу будуть різними, при різних видах тестів. Невеличкі відгуки про корми для собак і котів, наприклад, у оглядах продуктів або блогах, також можуть допомогти у виборі правильного корму. Тут двоногі друзі собак чи кішок зазвичай намагаються перевірити один або декілька сухих кормів і поділитися своїм досвідом.

 

Розгубилися? Не хвилюйтеся. Ці чотири запитання, безумовно, допоможуть Вам критично поглянути на результати тестування та відрізнити серйозне від сумнівного:

  • Хто стоїть за тестуванням?
  • Який корм було перевірено? Можливо власний?
  • За якими критеріями біло проведено тестування?
  • Чи є тест актуальним?

Ці ключові запитання часто дають пряму інформацію про якість звіту про проведену перевірку. Особлива увага при цьому приділяється постачальнику та критеріям: чи є постачальник незалежним чи він пов’язаний з одним із перевірених продуктів чи брендів?

Щодо критеріїв тесту Ви повинні переконатися, що перевіряються якісні характеристики. Загалом при цьому виникає питання: чи були перевірені інгредієнти на їхню якість? Чи містить корм усі важливі поживні речовини та вітаміни? Чи відповідає декларація заявленим інгредієнтам? Чи були сформовані ключові тестові групи?dlg6

Улюблена миска супер преміум класу: Йозера

Ми, звичайно, дуже раді нашому новому знаку якості DLG «Відмінно» – також тому, що він допоможе Вам у майбутньому ще легше знаходити ідеальний високоякісний корм для вашого пухнастого друга чи оксамитової лапки.

Але не забувайте: позначки з відзнаками повинні давати Вам лише приблизний орієнтир. Зрештою, Ви, як відповідальний власник домашньої тварини, самі вирішуєте, як буде організована годівля Вашого чотириногого друга. І нарешті, звичайно, Ваш чотирилапий друг також вирішує, який корм він більш за все хоче знаходити в мисці!

Ми бажаємо приємного апетиту!